Kavun Nasıl Yetiştirilir

Kavun Nasıl Yetiştirilir, Kavun Yetiştiriciliğinde – Ziraatında  Nelere dikkat edilmelidir, Kavun Bakımı Nasıl Yapılır, Kavun için Toprak Hazırlığı Nasıl yapılır, Sert Toprak nasıl yumuşatılır, Tavlandırılır, Kavun Cinsleri – çeşitleri nedir, hangi fide ve tohumlar kullanılır, Kavun Nasıl ekilir, dikilir, kaç kere sulanır, ne zaman sulanır, Kavun Ne Zaman ve Nasıl gübrelenir, Hangi gübreler verilir, atılır, gübreleme proğramı nedir, Kavun Hastalıkları için Hangi ilaçlar kullanılır, zirai mücadele  nasıl yapılır, Kavun Hasadı Ne zaman ve Nasıl Yapılır, hangi zirai aletler kullanılır, Raf Ömrü Nasıl artırılır-uzatılır, Nasıl Saklanır,  Kavun Yabancı otu ile Nasıl Mücadele edilir,  Yüksek Verim  ve  kaliteli hasat nasıl yapılır, Aslında merak ettiğiniz konular yukarıdaki  sorular ile   ilgili  ayrıntılı  bilgi  sahibi  olmak  olsa da yukarıdaki  soruların  cevaplarını  ve uygulamalarını herkesten çok  daha   iyi  yaptığınızı düşünüyor  olsanız da bazı  sorunları  geçemediğinizi, aşamadığınızı,  takılıp  kaldığınızı  biliyorsunuz. Bu sorunları  çözmeden de kavun  yetiştiremediğinizi  biliyorsunuz. İşte   Rekor  Gelişim  ile gerek  bitkileriniz ile   alakalı  gerekse  toprağınız  ile   alakalı  bütün  dertlerinize son  verebilirsiniz.  Amatör  bir   üretici   olarak,  hobi  amaçlı   üretim   yapıyor   olsanız da,  yıllardır kavun üreten üreticilerden  daha da iyi  bir   şekilde Rekor Gelişim  kullanarak  yüksek  verimde ve  kalitede kavun   yetiştirebilirsiniz. Çünkü  ziraatın  püf noktası  Rekor Gelişimdir. Bu  yüzden  herhangi  bir ağacı,  bitkiyi,  sebzeyi   nasıl  yetiştirebilirim  dediğinizde   ilk bilmeniz gereken konu,  Rekor  Gelişimi  nasıl  kullanırım  olmalıdır. Rekor  Gelişim  bütün  bitkilere   uygulanabilir.

   Rekor Gelişim ile  yetiştirilen kavunların   kokusu  çok  keskin olup, tadı da çok  yüksektir. Raf ömrü de uzundur.

Toprağınızı  normale getirmek  için  Rekor  Gelişim  kullanmanız yeterlidir. Rekor Gelişim kullanmak  çok  kolay,  çok  basit ve en  doğal  işlemdir. Rekor Gelişim ile toprağınızın  bütün  bozuk  değerlerini en ideal şekilde  ayarlar. Rekor Gelişim toprağınızı en   üst düzeyde düzenleyerek, çok  ideal  bir  tavlanma sağlayıp, toprak her daim  nemli   ve yumuşak olur. Toprak cinsi ve  çeşidi ne  olursa  olsun, toprağınız  ne  kadar sert  olursa   olsun her daim toprağınız kabarır ve gevşek  olur.  Tarlanızda kesek  oluşmaz.

 

Üreticilerimizin tabiri ile toprak un  gibi  olur. Hatta  kara  yer denilen en  sert topraklar dahi  un gibi yapmak Rekor Gelişim için çok basittir.   Rekor Gelişim ile toprak  çok  iyi  yumuşadığı  için  hiç yapmadığınız kadar çok  kolay bir şekilde toprağınızı işlersiniz. Toprağınızı sürebilmek için    ne özel aletler ile derin  patlamalara, ne tavlandırma sulamalarına, ne de yağmurların yoğun şekilde yağıp tavlandırmasını beklemenize gerek kalmaz. Hasadı yapın ve  sürün, işte Rekor Gelişim Üreticilerimize bu kadar kolaylık sağlar.
Rekor Gelişim  tam  solucanların  sevdiği  bir toprak  yapısı oluşturduğu  için özellikle bol  yağmur   yağdığında tarlanızda  suyun  üzerinde yüzen  solucanların  çokluğunu görünce   şaşırmayın. Solucanların  gelme sebebi  sadece  toprağın  yumuşaması değil    aynı  zamanda dezenfekte  olduğunu  bozuk  olan  bütün  değerlerinde dengelendiğini  göstermektedir. Artık toprağınız  en ideal  toprak formuna geldiği için solucanların aşırı çoğaldığını   söyleyebiliriz.
Rekor Gelişim Su  kullanımını  neredeyse yarı  yarıya   düşürür. Bu sayede gübrelerinizin gereksiz sulamalar ile akıp  gitmesini  engeller, toprağınızın  erozyonunu da önler. Topraktaki  tuzlanmayı çok  hızlı bir  şekilde sıfıra çeker. Toprağın PH bozukluğunu çok  iyi  bir  şekilde dengeler. Toprağın  organik  madde  miktarını   hızlıca artırır. Toprağa atılmış ama erimemiş, yakılmamış hayvansal gübreler, organik gübreler ve   kimyasal  gübreleri toprağa  kazandırarak gübrelerin  faydasının  ortaya   çıkmasını  sağlar. Bitkilerin  az su  istemesinin  şöyle bir  faydası daha vardır. Aşırı  sıcaklarda herhangi  bir   bitkiyi   için  konuşacak olursak örneğin 5-6  günde bir sulanması  gerekirken bunu 8-9  güne çektiği zaman, 1.si tarlam  aman  susuz kalır korkusunda olmayacak olup  daha  rahat bir zaman  aralığında sulayacaksınız. 2.si Rekor Gelişim  kullanılan  tarladaki  bitkiler asla   susuz kalacağım  diye strese girmezken, kullanılmayan  tarladaki  bitkiler 1 gün  dahi  sulaması  geciksin strese girip  çok  ciddi  bir verim  kayıplarına   uğramaktadır.
Rekor  Gelişimin  en  önemli  görevlerinden  biriside sebepsizce aniden  bitkileriniz sararıp  kurumaya geçmez. Hatta hasat  günü  dahil  halen  yaprakları parlak, canlı ve   yemyeşildir. Acaba   erken  mi  hasat ediyoruz diye   bir baktığınız da yaprakların  yeşil  ama   mahsulün  çok  iyi  olgunlaştığını  görebilirsiniz.
Rekor Gelişim çok  iyi  bir   kök  geliştiricidir. Bunu tarlanızdaki herhangi  bir   bitkiyi  hasat  zamanı  sökmeye   çalıştığınızda yine   şaşıracağınız düzeyde    farkına   varırsınız. Sadece kök  gelişmez tabii ki, yapraklar geniş, kalın  ve   çok  canlıdır. Bitkiler   olabildiğince   paçallıdır.
Hasat zamanı  göreceğiniz   şey  ise,  yüksek  verim,  kaliteli mahsuldür. Asla  satış  sorunu  yaşamazsınız. Tüccarlar alım  aşamasında  ilk  sizin  malınızı  tercih eder. Tercihli  satarsınız.  Zaten  erkencilik  yaptığı  için  ayrıca kazanırsınız.
Rekor Gelişim  sadece yüksek  verim  ve   kalite unsurlarının  dışında bitkileriniz sigortası  gibidir. İklim  dalgalanmalarından  kaynaklı yaşanabilecek olası  zararları  minimize ederek  en  azından  yaptığınız  masrafları  çıkartmanızı  sağlar. Oluşabilecek  hastalıklara    karşı  çok  yüksek  direnç  kazandırır. Zararlıların  ise gelme  sebeplerini  ortadan  kaldırır. Zaten  önemli  olanda budur,  zararlılar  adı  üzerinde   ilaçlasanız da zarar yine verecektir. Önemli  olan  gelmesini  engellemektir. Zararlıların  çoğunluğu  sağlıksız bitkilere gelmektedir.
Rekor Gelişim her türlü  bitkinin yetiştirilmesinde  kullanılır. Sadece Mantar yetiştiriciliğinde – üretiminde  kullanılmaz.  Ayrıntılı bilgi  için Rekor Gelişim Web sitesine bakabilirsiniz.   http://www.rekorgelisim.com
Buradan Rekor Gelişim Fiyatlarını,   kullanım  şekli, oranları ve diğer bir çok  konu hakkında bilgi  sahibi  olabilirsiniz.
Kavun Yetiştiriciliğinde ve diğer bitkilerin üretiminde, videolar bölümünden REKOR GELİŞİM kullanan üreticilerin hem  yorumlarını  izleyip hem de bu konuda oldukça önemli bilgiler edinebilirsiniz.Kavun Nasıl Yetiştirilir dediğimizde, kısacası öncelikle Rekor Gelişim kullanılarak  yetiştirilir diyebiliriz.  Aksi halde yine bir şeyler üretebilirsiniz ama  yaptığınız masraflar, maliyetini  kurtarmıyorsa  üretimin devamını getirmek mümkün değildir, yani bırakmak zorunda  kalırsınız. Rekor Gelişim her daim  size   kazandırır. Web Sitesinin Videolar bölümünden REKOR GELİŞİMİ  kullanan üreticilerin  yorumlarını  izlerseniz eğer  sizlere kendimizi daha da  iyi anlatmış oluruz.

REKOR GELİŞİM  WEB SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

REKOR GELİŞİM  İLETİŞİM VE  SİPARİŞ FORMU

[contact-form-7 id=”5″ title=”İletişim formu 1″]